Ketkä ovat Hajusuola.fi:n takana?

Hajusuola.fi:n takana on Joosua, Santeri & unelma!

Minä & Joosua ollaan tunnettu toisemme 6 vuotta, niistä ensimmäiset vuodet kuluivat lähinnä yhdessä videopelaamisen merkeissä.
Yksi asia siinä kävi kuitenkin jo selväksi, meidän tiimipelaaminen toimi, ja se toimi TODELLA hyvin!

Ei mennyt aikaakaan, kun alettiin jo haaveilla yhteisen yrityksen perustamisesta, mutta idea kuitenkin uupui.
Uskottiin, että pelkän videopelaamisen sijasta, kannattaisi meidän tehdä jotain kehittävää ennen idean syntymistäkin. Niinpä me aloitettiin yhdessä salilla käyminen, ja siitä tuli molemmille heti rakas harrastus.

Noin vuosi saliharrastuksen aloittamisesta, huomasin Tiktok-videolta, kun voimanostaja tekee jotain kummallista ennen nostoa. Hän haistaa jotain purkin suuta ja ärjyy.
Mietin, että mitä kummaa toi oikein on, ja syöksyin Googlen uumeniin.

Googlesta selvisi tämän kyseisen tuotteen olevan hajusuolaa, joka antaisi treeniin lisäpotkua vapauttamalla kehossa adrenaliinia.
Muistan, että halusin heti kokeilla. Ostimme Joosuan kanssa puoliksi purkin, ja huomasimme, että hajusuolasta oli suunnaton hyöty meidän treeneihin.

Sitten syttyi valo. Mitä jos alkaisimme itse valmistamaan hajusuoloja?

Niinpä me aloimme selvittämään kaikkea hajusuolaan liittyvää. Miten sitä valmistetaan, mitä lupia siihen tarvitsee ja mitä kilpailijoita meillä olisi vastassa?

Kun tarpeeksi rohkeutta oli kerätty, iskimme yhdessä säästömme likoon ja toimme ensimmäisen hajusuolamme eli Tuska-Hajusuolan markkinoille.

Vanha_tuska_hajusuola
(Kuvassa vanha Tuska Hajusuola)

Nyt olemme tilanteessa, josta vielä 2022 haaveilimme. Olemme täyspäiväisiä yrittäjiä, toteuttamassa omaa juttua. Olemme tutustuneet matkan varrella aivan mahtaviin ihmisiin, ja oppineet todella paljon uusia taitoja.

Tästä seuraava oleellinen askel, onkin lähteä laajentamaan ulkomaille aloittaen naapurimaastamme Ruotsista.Kiitos paljon mielenkiinnostasi yritystämme kohtaan, laita meille viestiä jos tulee jotain kysyttävää.
Vastaamme mielellämme!

-Santeri Renko & Joosua Tirkkonen