Usein kysyttyjä kysymyksiä

Pienenettävä sisältö

Miten käytän alekoodin?

Alennuskoodi lisätään kassalla. Kenttä alennuskoodille löytyy tilauksen yhteenvedon kohdalla, ennen tilauksen maksamista.

Voit katsoa havainnollistavat kuvat näistä linkeistä:

Ohje puhelimelle

Mistä löydän tilauksen yhteenvedon

Mitä hajusuola tekee?

Urheilulajeissa hajusuolaa käytetään suorituskyvyn hetkelliseen parantamiseen. Hajusuola ärsyttää hengitysteitä aiheuttaen refleksin hengityslihaksissa, joka lisää kehon hapenottokykyä & happea aivoissa. Hajusuolan voimakas haju myös voi vapauttaa adrenaliinia kehossa, joka antaa nostoon pienen potkun. Pitkissä kilpailuissa tai väsyneenä, sitä voidaan käyttää myös paremman henkisen vireystilan saavuttamiseen.

Ennen hajusuolaa on käytetty myös tajuttomien herättämiseen!

Onko hajusuola turvallista?

Oikein käytettynä hajusuola ei ole vaarallista. Kun hajusuolaa käytetään pieninä määrinä, sen käyttö on turvallista. On huolehdittava siitä, että ammoniakki hajusuola pidetään noin 10-15cm etäisyydellä nenästä ja sitä hengitetään vain sopiva määrä.

Älä kuitenkaan käytä hajusuolaa liian usein ja vältä hajusuolan joutumista silmiin tai suuhun.

Väärinkäytettynä, hajusuola voi aiheuttaa limakalvoärsytystä.

Onko hajusuola dopingia?

Ei, hajusuolan käyttö ei ole dopingsäännöissä kiellettyä.

Miltä hajusuola haisee?

Hajusuola tuottaa ammoniakkikaasua, joka haisee ammoniakille. Syntyvä ammoniakkikaasu haisee pistävälle ja ärsyttää hengitysteitä. Hajusuolaan voi lisätä myös hajustetta, milloin ammoniakin lisäksi voi haistaa myös muita tuoksuja.

Mistä voi ostaa hajusuolaa?

Valikoimastamme löydät paljon erilaisia hajusuoloja, kaikki tuotteemme valmistetaan Suomessa. Hajusuola.fi tarjonnastamme löydät tavallisen hajusuolan lisäksi myös hajustettuja versioita, joista voit sitten valita mieleisesi. Tai hyödyntää kombo tarjouksiamme ja hankkia useita erilaisia alennettuun yhteishintaan!

Tilasin hajusuolan, mutta se ei tuoksu vahvalta, mitä teen?

Hajusuola.fin tuotteet pitää aktivoida, ennen kuin ne alkavat tuottaa ammoniakkikaasua. Aktivoi tuote lisäämällä puolikorkillista vettä purkkiin, sulje tämän jälkeen korkki & ravistele purkkia n. 30 sekuntia. Sitten anna purkin istua noin minuutin. Jos tämän jälkeen hajusuolasi ei vieläkään haise voimakkaasti, ota yhteyttä meidän tukeen support@hajusuola.fi

Uskaltaako hajusuolapurkin avata sisällä?

Hajusuolan haju ei leviä paljon tai jää asumaan huoneeseen. Hajusuolan voimakas haju haisee vain purkin ollessa auki. Hajusuolan haju hälvenee huoneessa nopeasti.

Tuotetta tulisi kuitenkin käyttää vain hyvin ilmastoiduissa tiloissa!

Etenkin vasta aktivoitu tuote päästää ylimääräiset kaasut pois korkin välistä, jotta paine purkin sisällä ei kasva liian suureksi.

Purkin pitkäkestoisuuden kannalta purkin korkki kannattaa pitää kiinni, kun sitä ei käytetä!

Voiko hajusuolaa käyttää myös muissa lajeissa, kuin voimannostossa?

Tottakai!
Hajusuolaa perinteisesti käytetään kuntosalilla, jääkiekossa & taistelulajeissa.
Mutta myös muissa lajeissa, missä pieni voiman boosti tai hajusuola herättävä vaikutus on tarpeen, hajusuola on mahtava apu.
Itsehän käytän hajusuolaa välillä myös aamukahvin sijasta & yövuoroissa, kun olen väsynyt. Hajusuola on mahtava herättäjä!

Pitääkö hajusuolat aktivoida joka kerta uudelleen?

Ei tarvitse!
Hajusuola tulee aktivoida kerran oston jälkeen.
Aktivointi tapahtuu lisäämällä purkkiin puolikorkillista vettä.

Aktivoinnin jälkeen purkkia ei tarvitse aktivoida uudelleen.

Kuitenkin, jos purkki laimenee ja haju katoaa kokonaan, voit omalla vastuullasi kokeilla aktivoida tuotetta uudelleen pienellä vesimäärällä. Ensisijaisesti suosittelemme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Miten kauan hajusuola kestää?

Normaalisti tuotteemme kestää noin 100 käyttökertaa, mutta on tärkeää huomata, että tuotteen teho vähentyy ensimmäisten käyttökertojen jälkeen, mikä on täysin normaalia.

Tuotteen toiminta perustuu kemialliseen reaktioon, minkä vuoksi käyttöikään vaikuttavat useat tekijät.

Onko hajusuolalla ikärajaa?

Hajusuolalla ei ole Suomen lakien määrittämää ikärajaa.

Antamamme ikäsuositus on kuitenkin K14. Syy suosituksellemme on, että asiakas osaa lukea- ja ymmärtää hajusuolapurkin etiketin ohjeet & varoitukset, sekä osaa käyttää tuotetta turvallisesti ja oikein.