Hajusuolat jääkiekkoilijoiden räjähtävyyden ja keskittymisen lähteenä

Mitä on hajusuola?
Oletko koskaan ihmetellyt, mitä jääkiekkoilijat haistelevat vaihtopenkillä ennen jäälle hyppäämistä? Ne ovat hajusuoloja! Yli 97% NHL-pelaajista on joko käyttänyt tai käyttää hajusuoloja. Hajusuolan käyttäminen on erittäin yleistä kiekkoilijoiden keskuudessa. Hajusuola on ammoniakkipohjaista haisteltavaa ainetta, joita urheilijat käyttävät kymmenissä lajeissa lisätäkseen suorituskykyä, kun tarvitaan lyhyitä energiaräjähdyksiä.

Kuinka hajusuolat toimivat?
Hajusuolat toimivat aiheuttamalla adrenaliinin ja keskittymisen ryöpyn. Kun pelaaja tuntee väsymystä vaihtojen välillä, nopea nuuhkaus hajusuolaa herättää heidät heti ja saa heidän päänsä peliin mukaan! Äkillinen adrenaliinin ryöppy selkeyttää pelaajan mielen, poistaa väsymyksen tunteen ja mahdollistaa lihasten entistä pidemmän venyttämisen, jotta luistelu on nopeampaa, laukaukset kovempia ja suorituskyky parempi.

Mikä tekee Hajusuola.fi:n hajusuoloista erityisiä?
Perinteisesti jääkiekkoilijat ovat käyttäneet yksittäisiä ampullimuotoisia hajusuoloja. Muissa lajeissa urheilijat käyttävät "pullostyle" hajusuoloja, koska ne ovat moninkertaisesti vahvempia kuin ampullit, paljon kustannustehokkaampia, yksi pullo voi kestää 2 kuukautta ja sitä voidaan käyttää koko joukkueen kesken. 
Hajusuolan hajusuolat sopeutuvat hyvin kylmissä olosuhteissa. Ne toimivat täydellisesti jäähallin kylmyydessä, ja jääkiekkoilijoilla on ensimmäistä kertaa pääsy yhtä uskomattoman voimakkaisiin hajusuoloihin kuin muilla urheilijoilla on ollut jo vuosia!

Hajusuolojen liiallisen käytön haittavaikutukset
Hengitysteiden ärsytys: 
Hajusuolat ovat ammoniakkipohjaisia. Ammoniakkipohjaisten hajusuolojen väärinkäyttö voi ärsyttää hengitysteitä ja aiheuttaa hengitysvaikeuksia, etenkin jos niitä käytetään liian läheltä.

Jos olet valmis viemään pelisi seuraavalle tasolle, tarvitset hajusuoloja. Klikkaa alla olevaa linkkiä nähdäksesi valikoimamme.
https://hajusuola.fi/collections/all
Takaisin blogiin